Velkommen til
RBR TERRASSE DESIGNER
Upload dit  BILLEDE
Tilpas  HORISONT
Mål  AFSTANDEN
Læg  NYE STEN
RESULTAT
Du skal have Flash Playeren installeret for at se indholdet på denne side.

Sådan kommer du i gang

Vi gør ude til hjemme, og nu har vi også gjort det nemmere for dig at se, hvordan din nye indkørsel, terrasse, have eller lign. vil se ud med nye sten fra RBR. Bliv din egen terrasse designer og del resultatet med alle dem du kender.

Klik på ”NÆSTE” i bunden af siden for at komme i gang.

Tag et godt billede

For at få det bedste resultat, skal billedet af din indkørsel, terrasse m.v. helst tages i bredformat og med så få blokerende elementer som muligt (f.eks. bil eller havemøbler).

Sådan uploader du

Klik på “VÆLG BILLEDE” og find billedet på din computer. Klik herefter på ”NÆSTE”.

Billedet skal være JPEG eller PNG.

Sådan tilpasser du horisonten

For at få det bedste resultat, skal du få de gennemsigtige linjer på billedet til at flugte, så meget som muligt, med de naturlige linjer.

Brug de blå knapper under “Værktøjer” i højre side til at rotere linjerne, dreje dem eller flytte dem op og ned. Når du er tilfreds klikker du på ”NÆSTE”.

Sådan måler du afstanden

For at få det bedste resultat, skal du angive en præcis afstand imellem to punkter på billedet. Flyt musen ind over billedet og placer målepind 1.

Flyt dernæst musen og placer målepind 2. Angiv afstanden imellem dem i cm, til højre i værktøjsmenuen. Klik herefter på ”NÆSTE”.

Tip: Placér målepindene, hvor stenene skal lægges.

Sådan lægger du nye sten

Du skal nu tegne rundt om det område, hvor du vil have lagt nye sten på. Kør musen over billedet og klik et sted i kanten af dit område. Flyt musen langs kanten. Klik hver gang du er tilfreds med en linje. Det kan være nødvendigt at lave mange små linjestykker for at få det bedste resultat.

Når du er kommet hele vejen rundt og rammer linjen ved start igen, bliver den blå. Klik med musen for at afslutte området.

Sådan retter du til

Hvis du ikke er tilfreds, kan du bruge den blå blyant under værktøjer ude til højre for at tilføje til området. Du kan også bruge viskelæderet ved siden af for at fjerne belægning som går ind over elementer på billedet. Såsom f.eks. blomsterkummer, træer, møbler eller andet.

Når du er tilfreds kan du prøve at vælge forskellige belægninger og sten under “Produkter” ude til højre. Klik på ”NÆSTE” når du har fundet den belægning som du ønsker.

Del dit billede

Du har nu mulighed for at gemme dit billede på computeren eller dele det på Facebook, hvis du har oprettet en profil. Få dine venners feedback eller find den nærmeste forhandler ude til højre.

Værktøjer

cm.
Fortryd:

Produkter

  Afslut

  Vent venligst Billedet bliver nu klargjort. Denne process tager typisk få sekunder, men kan dog tage op til et minut, afhængig af din computer og dit internets hastighed.

  Se hjælpevideo:

  Anvendelse

  Bemærk venligst at ikke alle produkter egner sig lige godt til både indkørsel og terrasse.

  Variationer

  Sten er en levende organisme. Det betyder at sne, slud og sol kan få farverne på stenene til at variere. Derfor er de viste farver kun vejledende.

  Bemærk venligst at nogle produkter i Terrasse Designeren findes i flere forskellige farver og størrelser.

  Få mere information om anvendelse, farver og størrelser på www.rbr.dk eller hos din lokale RBR forhandler.